Tilbud!

Bella Beluga Classic Top w/Bra, Navy

Original price was: 379 kr..Current price is: 227 kr..

Opdag en ny favorit med Bella Beluga Classic Top med indbygget bh i smuk navy blå farve. Skab elegance og komfort med dette stilfulde valg.

Køb her

Varenummer (SKU): 8122700196456811 Kategori:

Mød din nye træningspartner, Bella Beluga Classic Top w/Bra i den smukke farve Navy. Denne top er det ultimative valg til din træning, uanset om det er i fitnesscentret, på løbeturen eller til yoga-øvelserne derhjemme. Med sin ekstra lange længde kan du være sikker på, at toppen bliver, hvor den skal, uanset hvor meget du bevæger dig.

Denne top er ikke kun stilfuld, den er også funktionel. Lavet af blødt og lækkert materiale, som er antibakterielt, svedabsorberende og hurtigtørrende, får du den perfekte kombination af komfort og performance. Du vil føle dig frisk og tør under hele din træning, uanset hvor svedig den bliver.

Med indbygget bh eliminerer Bella Beluga Classic Top w/Bra behovet for at bære flere lag tøj under din træning. Bh’en giver god støtte og komfort til dine bryster, så du kan fokusere fuldt ud på din træning uden distraktioner. Den justerbare stropper sikrer en perfekt pasform, der passer til din krop.

Navy farven på denne top er både klassisk og tidløs, hvilket gør den nem at style med resten af din træningstøj eller dit hverdagsoutfit. Tag din træning til næste niveau med Bella Beluga Classic Top w/Bra og oplev den ultimative kombination af stil, komfort og performance. Din træning fortjener det bedste – og det er præcis, hvad denne top tilbyder.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Bella Beluga Classic Top w/Bra, Navy”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.